w

Betingelser

Når du melder deg inn hos oss, godtar du følgende betingelser.

01.08.201715:11 Liss Marie Jakobsen

Under 18 år: Om du er under 18 år må du få en forelder/foresatt til å melde deg på.

Bilder/Video: Vi kan bruke bilder/video som blir tatt av gymnastene på trening, oppvisninger og konkurranser på våre nettsider eller i andre former for promotering av klubben. Gymnastene vil ikke nevnes ved navn og kun seriøse bilder og filmer vil bli benyttet. Har dere noen innvendinger mot at bilder/filmer av dere eller deres barn blir brukt må dere gi oss skriftlig beskjed om dette i påmeldingsskjemaet. 

Prøvetimer og avmelding: For å få prøvetime må du først ha meldt deg inn og fått bekreftelse om plass. Dette på grunn av at våre grupper ofte fylles opp lenge før oppstart, og vi har ikke kapasitet til å gi prøvetimer på fulltegnede grupper. Nye medlemmer kan dermed benytte første trening som prøvetime. Etter dette må medlems- og treningskontigent betales, eller det må gis skriftlig beskjed på mail om at dere ønsker å melde av. 

Medlemskort: Når betaling av medlems- og treningsavgift er registrert, får hver gymnast utdelt et eget medlemskort hos oss med klistremerkeoblat. Hvert turnår gis det ut nye oblater som bekrefter at årsavgiften er betalt. Medlemskortet kan brukes til å få rabatter på vår kleskolleksjon på Sport 1.

google map