w

Frittstående rekrutt/junior (5. - 10. klasse)

Dette er et tilbud til barn fra 5.- 10. klasse (født 2005 - 2009). I frittstående utfører gymnastene et felles program i gruppe, uten apparater til musikk. Det er krav om at det skal være takt og temposkifte i musikken. Programmet skal inneholde gymnastiske elementer (for eksempel hopp/sprang, piruetter, sving, balanse, par- eller gruppeløft).

Meld på
16.05.201807:06 Julie Abelsen

Frittstående er den tredje øvelsen innen troppsgymnastikk sammen med trampett og tumbling. 

I frittstående utfører gymnastene et felles program i gruppe, uten apparater, til musikk. Det er krav om at det skal være takt og temposkifte i musikken. Programmet skal inneholde gymnastiske elementer (for eksempel hopp/sprang, piruetter, sving, balanse, par- eller gruppeløft). Det skal også inneholde akrobatiske elementer (for eksempel hjul,håndstående, stift, araber, flikkflakk, salto). Det skal legges vekt på dynamikk i utførelsen av elementene og programmet skal inneholde formasjonsendringer, forflytninger og tempovekslinger. Frittståendeprogrammet utføres på et teppe som er 14 x 18 meter og 3,5 cm tykt.

På treningene er fokus på vanskeelementer på matte, rytmer og programøving. 

Treningstider 2018/2019 har vært:

Tirsdag 20:30 - 21:30, Stordalshallen

*Satsningsgrad på partiet vurderes fra år til år.

Treningstider for turnåret 2019/2020 kommer i august. Dette fordi vi får tildelt nye halltimer av Bodø Kommune hvert år. Noe endringer i treningstidene kan forekomme neste sesong.

Tusen takk til våre sponsorer!