w

Trampett & tumbling ordinær gruppe junior (fra 7. klasse)

Dette er et tilbud til barn/ ungdom fra 7. klasse og oppover (født fra 2006). Vi jobber mye med grunntrening på disse treningene for å styrke gymnastene på hovedapparatene. Her deles utøverne inn i grupper, hvor de rullerer på stasjoner.

VENTELISTE
Meld på
16.09.201715:52 Julie Abelsen

Stasjonene inneholder ulike apparater og øvelser. Det vil være både trampett- og tumblingstasjoner, men også stasjoner hvor vi jobber med grunnøvelser, fiksering og styrke, som er viktig for å gjøre det bedre på hovedapparatene. Stasjonsrulleringen øker også aktivitetsnivået i gruppa, og alle får vært innom flest mulig områder i løpet av en trening

  Trampett

  Trampett er en «mini-trampoline» med sprett i, hvor utøverne ved bruk av tilløp og sats utfører akrobatiske elementer i luften før de lander på tykke dynematter.

  Innen troppsgymnastikk er trampett et apparat/øvelse hvor gymnastene utfører 3 akrobatiske serier til musikk. Seriene skal utføres i strøm (lik avstand mellom hver gymnast). Seriene skal inneholde variasjon i rotasjonsretningene (om tverraksen/salto og lengdeaksen/skru), virtuositet og progresjon i vanskelighet.

  Tumbling

  I tumbling utfører gymnastene 3 akrobatiske serier til musikk. Seriene skal utføres i strøm (lik avstand mellom hver gymnast). Seriene skal inneholde variasjon i rotasjonsretningene (om tverraksen/salto og lengdeaksen/skru), virtousitet og progresjon i vanskelighet. I en serie skal hver gymnast utføre tre eller flere momenter etter hverandre. Tumbling er en 13-15 meter lang oppbygd bane med sprett i, hvor utøverne ved bruk av tilløp utfører akrobatiske elementer og lander på matter i enden av banen.

  På treningene er det 1 hovedtrener, 3 - 5  trenere og 3 - 7 hjelpetrenere (avhengig av str. på gruppa). For gruppen utgjør dette ca. en voksen pr. 5. - 6. barn

  Vi tilbyr to ulike grupper; Rekrutt (5. - 6. klasse) og Junior (fra 7. klasse)

  Treningstider 2018/2019

  Gruppe 1 Mandag Kl. 18:00 - 19:00 Stordalshallen (FULLTEGNET)
  Gruppe 2 Onsdag Kl. 19:00 - 20:00 Stordalshallen (FULLTEGNET)

  Tusen takk til våre sponsorer!