Trening avlyst onsdag 06.12

Vi må beklageligvis avlyse all trening i Stordalshallen på onsdag (06.12).

Grunnen til dette er at Bodø Dans og Drill skal ha forestilling i hallen og har leid den hele dagen. Vi fant selv ut av dette i går og har ikke fått beskjed fra kommunen. Derfor kommer beskjeden så sent. Vi beklager dette så mye, men får dessverre ikke gjort noe med det da det rår utenfor vår kontroll.

Dette betyr at noen av gruppene våre mister sin siste trening før juleshowet.

Turnskole 1. - 2. klasse

Selv om barna mister denne treningen, så skal det nok gå helt fint på juleshowet likevel.

 Når barna ankommer Spektrum på lørdag vil de bli møtt av noen av sine trenere på steintribuna. Her finner de en plass de kan sitte på frem til det er deres tur, og de vil få god beskjed om hva som skal skje på gulvet. Alle seriene som barna skal gjøre, både på trampett- og tumblingstasjoner, er de godt kjent med fra før. De skal kun gjøre øvelser som de har trent på gjennom hele høsten. Barna vil deles i seks stasjoner, og rullere på tre av dem i løpet av oppvisningen. Det vil stå en trener foran hver gruppe slik at barna hele tiden vet hva de skal gjøre og hvilken gruppe de skal være på – så at dette skal gå bra er vi ikke bekymret for i det hele tatt.

Turnskole 3. - 4. klasse (onsdagsgruppen)

For Turnskole 3. – 4. Klasse har vi en ekstra gruppe som trener på mandager, og vi ordner det slik at alle fra onsdagsgruppen får trene sammen med mandagsgruppa slik at de får en trening til før showet. Disse gruppene skal ha oppvisning sammen på juleshowet. Da blir det trening i mandag 04.12. kl. 16:45 – 17:45 i Stordalshallen.

Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme selv om det er utenfor deres ordinære treningstid.

Dersom dere ikke har anledning til å komme, så skal det nok gå helt fint på juleshowet uansett. Barna vil bli møtt av noen av sine trenere på steintribuna i hallen når de ankommer på lørdag. Her finner de en plass de kan sitte på frem til det er deres tur, og få god beskjed om hva som skal skje på gulvet. Alle seriene som barna skal gjøre, både på trampett- og tumblingstasjoner, er de godt kjent med fra før. De skal kun gjøre øvelser som de har trent på gjennom hele høsten. De vil deles i seks stasjoner, og rullere på tre av dem i løpet av oppvisningen. Det vil stå en trener foran hver gruppe slik at barna hele tiden vet hva de skal gjøre og hvilken gruppe de skal være på – så at dette skal gå bra er vi ikke bekymret for i det hele tatt.

Trampett/Tumbling ordinær gruppe junior

Selv om de mister denne treningen, så skal det nok gå helt fint på juleshowet likevel.

Når turnerne ankommer Spektrum på lørdag vil de bli møtt av Hege og Robert, noen av sine hovedtrenere på steintribuna. Her finner de en plass de kan sitte på frem til det er deres tur, og de vil få veldig god beskjed om hva som skal skje på gulvet. Alle seriene som turnerne skal gjøre, både på trampett- og tumblingstasjoner, er de godt kjent med fra før. De skal kun gjøre øvelser som de har trent på gjennom hele høsten. På ordinær gruppe junior vil de få velge om de vil være på trampett eller tumbling. At dette skal gå bra er vi ikke bekymret for i det hele tatt. Vi håper så mange som mulig har lyst og anledning til å være med på juleshowet – det kommer til å bli fantastisk bra! 

Trampett/Tumbling konkurransegruppe rekrutt

Selv om de mister den siste treningen går nok dette fint uansett. De skal kun gjøre øvelser de er kjent med fra før, og oppsettet blir likt som de er vant med på oppvisninger fra tidligere. Barna vil bli møtt av noen av sine trenere på steintribuna i hallen når de ankommer på lørdag. Her finner de en plass de kan sitte på frem til det er deres tur, og får god beskjed om hva som skal skje på gulvet.

Etter juleshowet tar vi ferie, og starter opp igjen når skoler og haller er åpne igjen etter nyttår. Første trening etter jul vil da være onsdag 3.januar 2018. (Det er ingen ny påmelding/registrering etter jul).