Magisk Juleshow

Vi er så utrolig stolte over turnerne våre som skapte ekte julemagi og viste vakker idrettsglede på juleshowet!

Bildeserie

Juleshowet er årets høydepunkt for oss i Bodø gym og turn, og dette var vår tiende forestilling. Tittelen for årets show var "Winter Wonderland", og turnerne våre tok publikum med på en uforglemmelig reise inn i flere vakre vintereventyr.

Showet ble helt magisk og vi er så utrolig imponert over all innsats og fantastiske prestasjoner! 

Vi ønsker å takke alle våre turnere, trenere og foresatte for en superfin turnhøst. Vi har sett stor utvikling hos alle våre utøvere, og gleder oss over resultatene de viste frem på forestillingen. Tusen takk til foreldre og venner som stilte opp som vakter, sto i kaféen, ryddet, bakte kaker og biller, og som solgte billetter. Til utøverne våre for entusiasme, idrettsglede og inkludering. Og ikke minst takk til våre flotte trenere, hjelpetrenere og ildsjeler for flott koreografi, mange timer i hallen, organisering, og alt annet som må til for å sette opp en forestilling med over 800 turnere og 12 oppvisningsnummer! 

Sjekk ut artiklene fra AN og Bodø Nu.

Nå tar vi juleferie og starter opp igjen når skoler og haller åpner igjen over nyttår. Første trening etter jul blir onsdag 3. januar. Det er ingen ny påmelding/registrering over nyttår.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig fin jul!