Takk for i år

Vårshowet var avslutningen for turnåret 2017/2018. Vi tar nå sommerferie, og det er ingen treninger fremover eller i løpet av sommeren! ☺

Vi er så utrolig stolte og fornøyde med det turnerne våre viste frem i løpet av de to forestillingene, og det gledet oss å få dele dette med dere! Vi har sett masse flott utvikling på alle gruppene gjennom året og håper dere som satt i publikum fikk god underholdning, og at dere ble like begeistret over progresjonen og prestasjonene som oss.

Vi ønsker å takke dere alle sammen for et fantastisk turnår og for all innsats både på showet i går og gjennom hele året. Tusen takk til alle som har bakt boller og kaker, til dere som har bært utstyr, ryddet, solgt billetter og vært vakter. Og ikke minst takk til gymnastene – for en flott gjeng med barn og ungdommer vi har!

Her er bildeserier fra AN og Bodø Nu for di av dere som vil ta en titt.


Forhåndspåmelding 2018/2019
 

Påmeldingsskjema for neste turnsesong er nå åpen på hjemmesiden vår. Alle må sende inn påmeldingsskjema for å sikre seg plass til høsten, uavhengig om de er medlem fra før eller ikke.


Frem til 1. Juni vil vi prioritere å gi plassene til dere som allerede er medlemmer hos oss. Deretter tar vi etter tur inn nye medlemmer.

Vi har hatt svært stor pågang på gruppene våre det året som har vært, med ventelister på flere av partiene. Dette er vi utrolig glade for, men vi anbefaler dere derfor å sende inn forhåndspåmelding i løpet av våren/sommeren for å være sikker på å få plass.

Påmeldingsskjema finner dere HER.


Dersom dere er usikker på valg av treningsparti, finner dere informasjon om de ulike gruppene HER. Det skal det stå hvilke grupper som passer for de ulike aldersgruppene, samt beskrivelse av de ulike tilbudene.

Neste sesong

Treningstidene for sesongen 2018/2019 er dessverre ikke klare enda. Dette er fordi Bodø Kommune deler ut nye halltimer hver høst, og vi må vente med å fordele timer på gruppene våre til denne tildelingen er gjort. Treningstidene legges ut på hjemmesiden vår i august så snart dette er klart.


 Oppstart vil bli like etter skolestart.

 

--

Vi håper dere har hatt et fint år sammen med oss i Bodø gym og turn, og at så mange som mulig av dere vil fortsette å turne hos oss neste år også☺

 

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer, og velkommen tilbake til høsten ☺