All organisert trening innstilles

Bodø gym og turn har besluttet å innstille alle treninger fra og med i morgen torsdag 12. mars og frem til påske. Dette gjelder alle våre grupper som trener både på Rønvik skole, i Stordalshallen og i turnhallen på Mørkved.

Medvirkende årsak er at coronaviruset sprer seg raskt via dråpe- og kontaktsmitte. Etter anbefaling fra helsedirektoratet bør større arrangementer avlyses, og vi bør unngå å samle mange i samme lokale samtidig. I løpet av ei treningsuke har vi over 1000 gymnaster i aksjon og mange foreldre på tribunene, og vi er ofte mange i hallen samtidig. Vi anser derfor smitterisikoen for stor til å gjennomføre treninger fremover. 

Vi ønsker å skåne både gymnaster, trenere og foreldre så mye som mulig.

Det er svært beklagelig at dere mister treningstid, men vi håper at vi på denne måten kan være med å gjøre en forskjell i å stoppe ytterlige spredning av viruset.

Vi ser at situasjonen endrer seg drastisk fra dag til dag, og ber dere derfor om å følge med på hjemmesiden vår og på Facebook for raskere oppdateringer. Anbefaler også at dere holder dere oppdatert på anbefalingene til Helsedirektoratet og kommuneoverlege.

Kommer det nye anbefalinger som tilsier at vi kan kjøre treninger som normalt allerede før påske, vil vi legge ut informasjon på hjemmeside og Facebook så raskt som mulig. Utover dette gjøres ny vurdering på oppstart rundt påsketider.

NNM til helga og NM om to uker er som kjent også avlyst av arrangørklubber etter pålegg fra kommunene.

Med vennlig hilsen 

Styret i Bodø gym og turn