Oppstart av vårsemesteret

Vi starter opp som planlagt fra og med mandag 17. januar etter lettelsene fra regjeringen tidligere denne uken. Vi er veldig glade for å sette i gang med treningene igjen, og ser frem til å endelig møte dere alle igjen til vårsemesteret!

Vi starter opp med samme grupper og treningstider som før jul for alle partier utenom foreldre/barn.

Endringer i treningstider for foreldre/barn

Slik anbefalingene er nå kan vi starte opp med grupper på ca. 30 stykker. På foreldre/barn-partiene våre er vi det dobbelte av dette ettersom hvert barn må ha med seg en forelder inn, noe som gjør det svært utfordrende å starte opp som normalt. Vi ønsker likevel å starte opp slik at vi får flest mulig barn i aktivitet, men det betyr at vi blir nødt til å dele gruppene i to i en periode fremover slik at hver av dere får trening annen hver uke. Dette gjelder frem til regjeringen åpner opp ytterligere og tillater større treningsgrupper. Vi håper at dette ikke vil vare lenge, men er glade for at vi i hvert fall får satt i gang treningene igjen. På grunn av sprengt hallkapasitet er dette den beste løsningen vi får til nå.

Det har blitt sendt ut mail til alle medlemmer på disse partiene med tildeling av hvilke uker dere har trening på. Her er oversikt

Disse har trening i oddetallsukene (f.o.m. ons 19. jan)
Gruppe 1 (kl. 16.00) Gruppe 2 (kl. 16.45)
Tobias Johannes
Matheo Herman
Anna Katherina Trym
Håkon Sofie
Sander Lovise R.H.
Oda Sondre
Frida Linnea
Isabell Mari Nellie
Tiril Philip
Victor Ava
Nora Marie Jacob R.A
Louise Falk
Johannes F.H. Jens
Eva Sofie Tobias
Thea

Disse har trening i partallsukene (f.o.m. ons 26. jan)
Gruppe 1 (kl. 16.00) Gruppe 2 (kl. 16.45)
Melvin Alfred
Håvar Mathilde
Ingeborg Emilie Inga
Ava-Helen Daniel
Bella Jakob W.Ø.
Harald Oliver
Gunnar Saga Marie
Isa Birgitte Wilma
Benjamin Markus
Johan Ida
Robert Louise B.
Erlend Aleksander
Maia Alexandra Andrea
Maeve
Trygve

Smittetrykket i Bodø er fortsatt stort, og vi vil derfor minne om følgende:

  • På foreldre/barn-partiene kan hvert barn kun ha med seg én voksen på treningene fremover, slik at vi ikke overskrider maksantallet. Dersom det er behov for å ha med en ekstra voksen, må denne oppholde seg på tribunen og ha med eget munnbind.
  • På øvrige grupper anbefaler vi at færrest mulig foreldre blir med inn i hallen. Dersom barna har behov for at foreldre blir med inn i hallen er det i orden. Men dere må da ha med eget munnbind og oppholde dere på tribunen med god avstand til andre (ikke nede på gulvet sammen med barna og trenere)
  • Er du syk eller har luftveissymptomer, så hold deg hjemme
  • Møt presis på trening og ikke kom inn i hallen før din time begynner. Slik unngår vi opphoping av folk i gangene
  • Sprit hender ved inn- og utgang

Skulle det oppstå smitte på noen av gruppene eller blant våre trenere kan vi se oss nødt til å pause aktiviteten for enkelte eller flere grupper i perioder. Vi håper selvsagt at dette ikke blir nødvendig, og skal gjøre vårt for å følge gode smittevernsrutiner på og mellom treningene.