Påmelding 2020/2021

Påmeldingen for sesongen 2021/2022 åpner i august etter at timefordelingen til Bodø kommune er klar.

-
Vi har tatt i bruk et nytt system for påmelding og medlemshåndtering (IMS – Idrettens medlemssystem), som vi håper skal gjøre det enklere for både medlemmer og klubbadminstrasjonen på sikt. Systemet er utviklet av Norges Idrettsforbund og er fortsatt helt ferskt.

Her kommer en liten veiledning til hvordan påmeldingen fungerer.

Eksisterende medlemmer

Alle eksisterende medlemmer fra forrige sesong har allerede blitt konvertert inn i IMS (vårt nye medlemssystem).

 

Slik gjør du:

Påmelding gjøres via https://imsapp.nif.no/auth/signin 

 1. Klikk på «logg inn med Idrettens ID»

 2. Logg inn med din NIF-bruker «Idrettens ID» (mer info om Idrettens ID HER).
  Dersom du ikke har en bruker fra før, opprett en ny bruker.
  Husk: Det er barnet/utøveren som skal registreres, ikke du som foresatt.

  MERK! De aller fleste har NIF-bruker fra før (selv om vi av erfaring vet at mange ikke bruker den eller er klar over at de har det). Dersom utøveren har vært delaktig i norsk idrett (uansett idrett) over lengre tid har du mest sannsynlig allerede en bruker.


  Klikk på «glemt brukernavn/passord» dersom dere ikke husker eller finner innloggingen.

 3. Når du er logget inn vil du bli ført videre til «Min side».
  Inne på brukeren din kan du selv velge parti inne i systemet, og du vil få oversikt over alle medlemskap, partier og fakturaer (når de sendes ut).

 

Jeg har ikke «Idrettens ID»

De av våre eksisterende medmmer som ikke hadde «Idrettens ID» fra før har nå fått opprettet dette, og dere vil få tilsendt en separat mail med link hvor dere må inn og godkjenne at dere har blitt lagt til i systemet. Deretter går dere inn på innloggingssiden til IMS og oppretter ny bruker: www.imsapp.nif.no

 

HJELP – jeg får ikke til dette!

Får du ikke til innlogging i IMS kan du melde deg på ved å fylle ut skjema via DENNE linken i stedet (nødløsning).

Det kan virke litt tungvint og komplisert til å begynne med, men vi håper at alle etterhvert vil bli godt kjent med det nye systemet og at det på sikt skal bli enklere for alle parter. Her vil vi fremover også kunne ha påmelding til ulike arrangementer og selge turndrakter etc. Som medlem vil du til enhver tid ha full oversikt over aktivitetene du er med på og dine fakturaer.

 

Avmelding

Dersom du ikke ønsker å fortsette dette turnåret kan du selv melde deg av inne i systemet ved å logge inn. Eller send en e-post med skriftlig avmelding til pamelding@bodogymogturn.no så gjør vi dette for deg. Dersom du ikke melder deg av vil du motta faktura for medlemskontingent.

 

Nye medlemmer

Nye medlemmer melder seg på ved å fylle ut skjema på DENNE linken. Dere vil da få opprettet bruker i IMS og kan logge inn og få samme oversikt som eksisterende medlemmer.

 

Betaling/Faktura

Faktura for medlemskap vil komme i to runder: en faktura for medlemskontingent (denne er lik for alle medlemmer) og en faktura for partiavgift (beløpet her varierer på de ulike partiene avhengig av antall treningsdager/tid).

Fakturaene vil både bli synlig på din bruker i IMS og de sendes på E-post til E-postadressen som er registrert i systemet. Påmelder er selv ansvarlig for å oppdatere korrekt kontaktinfo. Ved manglende betaling forbeholder klubben seg retten til å gi plassen videre til andre interesserte.

Pris medlemskontigent: 1100,-

Pris partiavgift en time: 1200,-

Pris ekstra time samme aktivitet: 600,-