Arrangementer våren 2023

Her er oversikt over arrangementer for våre turnere denne våren.

Kretsturnstevne for alle fra 1. klasse og oppover

Mo i Rana 2. – 4. juni 2023

Vi inviterer alle våre medlemmer til å delta på turnstevne på Mo i Rana i juni. Her skal vi delta med en felles klubboppvisning der vi smelter sammen alle partiene våre til et stort show. Reise vil bli med tog eller buss, og vi overnatter på skole. Dette blir ei morsom helg med flotte turnopplevelser og sosialt påfyll. På lørdag arrangeres bankett med utdeling av stevnemedaljer.

Pris for deltakelse: 1950,- (inkluderer reise, overnatting, stevnedeltakelse, mat (frokost, kvelds og middag), bankett og reiseledere.

> MELD PÅ HER (påmeldingsfrist 20.april)

 

Klubbkonkurranse

Søndag 23. april, Stordalshallen

Vi arrangerer klubbkonkurranse for alle konkurransegrupper i trampett/tumbling og frittstående for både rekrutt, junior og senior. Her håper vi at så mange som mulig av konkurranseutøverne våre vil delta, og få god konkurransetrening. Vi starter med felles trening kl. 11.00 – 13.00, hvor alle får gått gjennom hva de skal gjøre med sine lag. Konkurransestart 13.00 (da åpner også dørene for publikum – gratis inngang). Slutt ca. kl. 14.30. Vi håper at mange foreldre, søsken, tanter, onkler, besteforeldre og venner tar turen for å heie på! 

Pris for deltakelse: 100,-

> MELD PÅ HER

Alle har på seg turndrakt, og håret til jentene settes opp i hestehale med tilhørende hårstrikk. De som ikke har turndrakt, har på sort klubbtøy.

 

Vårshow

Onsdag 10. mai arrangerer vi Vårshow i Stordalshallen. Alle våre partier skal delta her – fra de minste til de eldste. Det vil bli to forestillinger denne ettermiddagen, en kl. 17.00 og en kl. 19.00. Nærmere informasjon om bekledning, billettsalg og dugnad, kommer. Sett av datoen!

Forestilling kl. 17.00

Foreldre/Barn (2-3 år)

Gymlek (4-5 år)

Turnskole 1. – 2. klasse

Akrobatikk rekrutt/junior ordinær gruppe

Trampett/Tumbling rekrutt/junior ordinære grupper

Akrobatikk rekrutt/jr. Konkurransegruppe

Trampett/Tumbling rekrutt og junior konk.gr (NY)

Trampett/Tumbling/Frittstående jr/sr.


Forestilling kl. 19.00

Turnskole 3. – 4. klasse

Turngruppa Røris

Trampett/Tumbling/Frittstående rek/jr. konk.gr

Akrobatikk 3. – 4. klasse
Trampoline (alle grupper)
Akrobatikk rekrutt/jr. Konkurransegruppe

Voksenturn

Trampett/Tumbling/Frittstående jr/sr.
 

 

Borgertog 17. mai

Vi håper alle vil gå sammen med oss i Borgertoget på 17.mai. Ta gjerne på klubbtøy og hansker (vi skal turne i toget). Oppmøte på Bankgata kunstgress 15.30. Avmarsj kl. 16.00.

 

Bekledning

De som ønsker å kjøpe turndrakt i forkant av arrangementene kan gjøre det på trening i stordalshallen. Pris turndrakt: 1000,- Vi minner også om at vi har egen klubbkolleksjon på Sport1.