Avslutning av turnåret 2020/2021

Etter uke 19 avsluttes turnsesongen 2020/2021. Vi ønsker å takke dere for all tålmodighet og forståelse gjennom dette spesielle turnåret. Det har vært et rart og uforutsigbart år uten reiser, stevner eller konkurranser. Men barna og ungdommene har vist mye treningsglede, samhold og laginnsats til tross for det! For å kompensere litt for den tapte treningstiden gjennom året har vi nå holdt treningene i gang to uker lengre enn normalt, og la inn en ekstra uke før juleferien. Vi tilbyr også sommerturn som et alternativ til de som ønsker litt ekstra trening fremover.

Avslutning

Vi skulle egentlig hatt Vårshow første uka i mai, men dette har dessverre ikke latt seg gjennomføre. I stedenfor har vi kost oss litt ekstra på siste trening, og utøverne har fått juice og medaljer for vel gjennomført treningsår.

Dersom det er noen som ikke var tilstede på siste trening, og som ønsker å få medaljen sin kan dere ta kontakt med oss for å hente den.

Sommerturn 2021

Vi har gleden av å invitere til en aktiv og artig sommerferie for barn og ungdom i alderen 6-16 år. I uke 25 (21. – 25. juni) tilbyr vi ulike kurs innenfor turn. Hvert kurs har 1 time og 30 minutter trening hver dag mandag - fredag i sommerturnuka.

Deltakelse på kursene er GRATIS!

Det er begrensede plasser på grunn av smittevernsrestriksjoner, så det er førstemann til mølla-prinsipp for å få plass. Sommerturn er åpent både for medlemmer og andre som ønsker å prøve seg på turn.

Kursene vi tilbyr i sommer er:

  • Trampoline 10-12 år og 13-16 år
  • Sommerturnskole 6-7 år og 8-9 år
  • Akrobatikk og dans 8-10 år og fra 11 år
  • Trampett & Tumbling 10-12 år og 13-16 år

> Les mer om sommerturn og meld på

Trening konkurransegrupper

Vi vil fortsette trening en stund fremover for de som går på konkurransegrupper. Trening for disse gruppene avsluttes i uke 22.

Trening blir som følgende:

Konkuransegruppe rekrutt
Tirsdager  18.00 - 19.00  Turnhallen på Mørkved
Torsdager 18.00 - 19.00 Stordalshallen
Konkurransegruppe junior
Tirsdager  19.00 - 20.00  Turnhallen på Mørkved
Torsdager 19.00 - 20.00 Stordalshallen

Konkurransegruppe senior
Tirsdager  20.00 - 21.00  Turnhallen på Mørkved
Torsdager 20.00 - 21.15 Stordalshallen

Påmelding/avmelding til neste sesong

Medlemskapet overføres automatisk til neste turnår, så dersom dere ikke ønsker å fortsette må det sendes avmelding til pamelding@bodogymogturn.no.

Til alle dere som skal fortsette hos oss til høsten må dere etterhvert melde dere opp til ønsket treningsparti. Partiene offentliggjøres i løpet av sommeren når timefordelingen fra Bodø Kommune er klar. For å få plass på partiet må dere da melde på til ønsket gruppe. Mange går over til andre partier når de har blitt et år eldre, og vi er derfor avhengig av at dere melder på riktige partier for å kunne gi plasser til alle.

Klubbtøy

Til de av dere som ønsker å kjøpe klubbtøy, så finner dere det hos Sport1 på Stormyra. Vi har vår egen hylle i deres butikk. Alle våre medlemmer har også rabatter på mesteparten av sortimentet i butikken. 

> Les mer om klubbtøy

 

Tilbakelevering av drakter

Det er fortsatt en del som har drakter hjemme etter filming til digitalt juleshow i fjor. Vi ber om at disse leveres tilbake før sommerferien. Det er mulig å levere dem i Stordalshallen torsdag 20. mai mellom kl. 17.00 – 19.00.