Oppstart etter juleferien

Oppstart etter jul er onsdag 20. januar. Godt nyttår, og velkommen tilbake - her følger litt info i forbindelse med oppstarten.

Tilbakelevering av lånte turndrakter

Vi ber om at alle som har fått lånt drakter i forbindelse med digitalt juleshow leverer disse tilbake på første trening etter jul. Dette gjelder hovedsaklig dere på frittstående og akrobatikk.

Vi åpner noen få plasser for Gymlek

Vi har noen få ledige plasser igjen på Turnskole 1. - 2. klasse (gruppe 2), og ønsker å åpne disse plassene for dere som har deltatt på Gymlek tidligere. Vi minner om at det fortsatt er smittevernsrestriksjoner som sier at foreldre ikke får komme inn i hallen, så barna må være komfortable med å delta på trening alene. 

Se påmeldingsinfo HER.

(Her gjelder førstemann-til-mølla-prinspippet). 

Slår sammen frittståendegrupper

Frittstående 1. - 2. klasse, Frittstående 3. - 4. klasse og Frittstående rekrutt slås sammen i siste halvdel av turnåret. Dette innebærer at alle gruppene flyttes til Stordalshallen hvor de får muligheten til å trene på riktig utstyr og i en litt større gruppe for bedre dynamikk og utnyttelse av treningen :) Treningstid for alle disse gruppene blir Tirsdager i Stordalshallen kl. 17.00 - 17.45.