Oppstartsinformasjon turnåret 2023

Velkommen til nytt turnår hos oss i Bodø Gym og Turn! Her følger litt viktig informasjon til dere i forkant av oppstarten.

Alternativ oppstart

Ordinær oppstart for alle våre partier er i uke 36, men vi har fått beskjed om at Stordalshallen er leid ut til arrangement enkelte dager i uke 36. Hallen skal også benyttes som valglokale i begynnelsen av uke 37. Dette medfører at flere av våre partier mister sine treninger de første to ukene.

Alle partier med trening i Stordalshallen følgende dager mister sine treninger:
  • Tirsdag 5. september (alle treninger denne dagen utgår)
  • Onsdag 6. september (trening går denne dagen, men arrangeres som åpen hall for 1. - 4. klasse – se info nedenfor)
  • Mandag 11. september (alle treninger denne dagen utgår)
  • Tirsdag 12. september (alle treninger denne dagen utgår)

Treninger i turnhallen på Mørkved går som normalt disse dagene.

Vi er veldig lei oss for dette, og har satt opp åpen hall for å kompensere for den tapte treningstiden til mange partier. Åpen hall gjennomføres litt annerledes og mindre organisert enn våre ordinære treninger, men vi håper mange vil ta turen for å bli kjent med både utstyr, trenere og hallen. Våre trenere står klare til å ta dere imot og vi lover at det blir gøy!

 

Åpen hall

Vi inviterer til åpen hall for ulike aldersgrupper på følgende dager og tidspunkt:

Onsdag 6. september

17.30 – 18.15: 1 – 5 år (Foreldre/Barn og Gymlek)
18.30 – 19.15: 1. – 2. klasse

Fredag 8. september

17.30 – 18.30: 3. – 4. klasse
18.30 – 19.30: 5. – 7. klasse (sal A) og 8. – 10. klasse (sal B)

Fredag 15. september

17.30 – 18.15: 1 – 5 år (Foreldre/Barn og Gymlek)
18.30 – 19.30: 1. – 4. klasse

Åpen hall disse ukene er gratis, og åpent for alle – ta gjerne med en venn.

 

Parkering og inngang ved Stordalshallen

Det er ofte mange som skal inn og ut av Stordalshallen på samme tidspunkt, vi oppfordrer derfor til at biler parkeres på grusbana litt nedenfor hallen, og at dere går de siste meterne. Inngang til sal B er foreløpig ikke tilgjengelig, og alle grupper bes benytte hovedinngangen. De som skal turne i sal A går inn døra rett frem og de som skal turne i sal B tar til høyre og går inn til salen via garderoben (det vil stå merket i hallen hvor dere skal).

 

Betaling

Mange har allerede betalt for den kommende sesongen. For de av dere som ikke har betalt enda minner vi om dette. Det skal være sendt ut faktura på e-post til alle som valgte «betal senere» ved påmelding. Vi har venteliste på flere av gruppene våre, så dersom dere ser etter første uka at deres barn ikke ønsker å fortsette ber vi om at dere gir beskjed slik at vi kan gi plassen videre til noen andre.

 

Bekledning og retningslinjer i hallen

Vi anbefaler treningsklær som er lette å bevege seg i: tights/treningsbukse, 
T-skjorte, sokker/gymsokker (helst ikke joggesko eller gymsokker med skinnsåle) o.l. 

Av sikkerhetsmessige årsaker ber vi om at smykker, klokker o.l. tas av før trening, og at de med langt hår bruker strikk.

På treningene ønsker vi at mobiltelefoner er slått av og/eller legges helt vekk. Fotografering og filming i hallen uten samtykke er ikke tillatt, dette gjelder også foresatte som følger barna.

Verdisaker, klær og sko tas med og legges i hallen på eget ansvar.

Klubbkolleksjon

Vi har en egen klubbkolleksjon med profilklær i samarbeid med Sport 1 på Stormyra, og har vår egen hylle i deres butikk. Vi har tidligere hatt Nike som leverandør på alt tøy, men Nike har nå sagt opp avtaler med alle idrettslag. Vi skal derfor lansere ny kolleksjon i løpet av høsten, noe vi gleder oss veldig til! Vi vil sende ut informasjon om dette når den er tilgjengelig i butikk.

 

Kalender turnåret 2023/2024

Vi følger skoleruta når det kommer til ferier og fridager. Dette er fordi skoler og haller har stengt disse dagene, og vi har dermed treningsfri. Dersom det er andre arrangement i hallene eller at hallene har stengt av andre grunner, vil da få beskjed om dette påvirker treningen vår.

> Se kalenderen

 

Info gjennom året

Bodø gym og turn driftes på ren frivillighet og dugnad, noe som betyr at våre trenere og styret er på jobb/skole på dagtid (og ettermiddagene tilbringer vi som regel i hallen sammen med barna). Noe svartid på e-post og telefon må derfor påventes. Har du spørsmål anbefaler vi at du sjekker vår hjemmeside først, og spør oss dersom du ikke finner svar på det du lurer på.

Viktig informasjon gjennom turnåret legges ut på hjemmesiden. Her finnes både kalender for turnåret, treningstider, info om turndrakter/bekledning, svar på «ofte stilte spørsmål» m.m.

Mye legges også ut på vår Facebookside ”Bodø Gym og Turn”, så følg gjerne denne.