Oppstartsinfo turnåret 2021/2022

Velkommen til nytt turnår sammen med oss i Bodø Gym og Turn. Her følger litt info til dere før oppstart!

Vi er klare til å ta fatt på ny turnsesong, og gleder oss stort over at vi nå har fått lov til å starte opp med alle våre grupper igjen.

Treningstider

Treningstider for alle våre grupper høsten 2021/2022 finner du HER.

Oppstart for alle våre grupper er i uke 36.

Alle som har meldt seg på til turnåret skal nå være lagt inn i vårt medlemssystem IMS, og ha fått bekreftelse på hvilken gruppe de har blitt tildelt fra systemet. Kan du ikke finne denne mailen, så sjekk gjerne søppelposten, og ta kontakt med oss på pamelding@bodogymogturn.no  dersom du ikke finner den der. Mtp. smittevernregler er det viktig at alle er registrert hos oss før oppstart, og at dere møter opp til riktig gruppe.

Merk: Som smitteverntiltak har vi vært nødt å dele barna i flere små grupper, der noen trener samtidig men i hver sin del av hallen (delt med skillevegg). Gruppene må bruke ulike innganger, og vi ber dere være oppmerksomme på hvilken inngang ditt barn skal benytte. De minste barna kan gjerne følges til inngangen første trening slik at de er sikre på at de finner rett gruppe.

Betaling

Faktura for treningsåret sendes ut todelt. Én faktura for medlemskontigent, og én faktura for partiavgift. Faktura sendes til e-post som ble registrert ved påmelding. Du kan også finne oversikt over dine fakturaer ved å logge inn på "min side" i IMS (Idrettens medlemssystem).

Faktura for medlemskontigent sendes ut årlig (abonnement) på den dato du ble meldt inn, og fortsetter inntill du melder deg ut. Faktura for partiavgift sendes ut på dato partiet starter opp.

Koronavettregler

Bodø kommune har utarbeidet retningslinjer for idrettshaller i Bodø som vi må innrette oss etter på treningene enda en stund fremover. Vi ber om at alle setter seg godt inn i disse retningslinjene før oppstart:

 • Alle møter presis på trening, og venter ved døra til treneren kommer og slipper alle inn samlet.
 • Alle barna vil bli registrert i døra, slik at vi til en hver tid har navn på alle som er tilstade dersom det skulle oppstå smitteutbrudd.
 • Treningsgruppene er redusert til maks 30 stk. i hver gruppe.
 • Foreldre eller øvrig publikum får ikke være til stede på treningene, men hjelp gjerne barna og se til at de finner riktig inngang og blir registrert. Unntak for denne regelen er Foreldre/Barn og Gymlek-partier. Disse har lov til å ha med seg én voksen inn i hallen pr. barn, og på Gymlek-partiene må foreldre oppholde seg på tribunen. Det er også unntak for barn med spesielle behov som har gjort avtale på å ha med seg en ansvarlig voksen for tilsyn.
 • Alle har med egen drikkeflaske og låner ikke bort til andre
 • Ingen benytter mobiltelefon i løpet av treningstiden.
 • Hender sprites på vei inn og ut av hallen, og etter toalettbesøk.
 • Har du forkjølelsessymptomer skal du holde deg hjemme.
 • Får du påvist covid-19 ber vi om at det gis beskjed til oss slik at vi kan gjøre nødvendige tiltak.
 • Klubben vasker/spriter hyppig berørte overflater mellom gruppene, og det legges inn 15 minutter mellom hver gruppe slik at vi unngår kræsj i døra.
 • Garderober holdes stengt for skifting og dusjing

Utstyr/Klær

Vi anbefaler treningsklær som er lette å bevege seg i som tights/treningsbukse, T-skjorte, sokker/gymsokker (helst ikke joggesko eller glatte gymsokker med skinnsåle) o.l.

Av sikkerhetsmessige årsaker ber vi om at smykker, klokker o.l. tas av før trening, og at de med langt hår bruker strikk.

Verdisaker, klær og sko tas med og legges i hallen på eget ansvar.

Klubbkolleksjonen

Vi har en egen klubbkolleksjon med profilklær i samarbeid med sportsbutikken Sport 1 på Stormyra, og har vår egen hylle i deres butikk. Klærne vi har plukket ut til klubbkolleksjonen er alle fra Nike. Her finnes bl.a. T-skjorter, bukser, shorts, genser, jakker og treningsturndrakter for de aller minste barna.

Avtalen med Sport 1 innebærer at alle våre medlemmer får følgende rabatter:
- 20% på alle klærne i klubbkolleksjonen
- 20% av veil. pris på alt av Nike-produkter
- 20% av veil. pris på samlet bestilling
- 15% av veil. pris på alle andre varer I butikk (foruten Polar)

Rabatten regnes ned fra ordinær pris. (Utvalgte produkter og merker kan ha nto priser).

(Klubbens turndrakt selges på treningene og ikke på Sport1).

Info gjennom året

Bodø gym og turn driftes på ren frivillighet og dugnad, noe som betyr at våre trenere og styret er på jobb/skole på dagtid (og ettermiddagene tilbringer vi som regel i hallen sammen med barna). Noe svartid på e-post og telefon må derfor påventes. Har du spørsmål anbefaler vi at du sjekker vår hjemmeside først, og spør oss dersom du ikke finner svar på det du lurer på.

Viktig informasjon gjennom turnåret legges ut på vår hjemmeside. Her finnes både kalender for turnåret, treningstider, svar på «ofte stilte spørsmål» og en egen side for medlemsinfo som oppdateres jevnlig.

Mye legges også ut på Facebookside ”Bodø Gym og Turn”, så følg oss gjerne her for hyppige oppdateringer. For å følge med på aktiviteten vår og for å se hva vi gjør på trening, stevner og konkurranser kan dere også følge oss på Instagram under ”Bodogymogturn”. 

Det kan skje at trening må utgå pga. uforutsette ting. Når dette skjer og når annen informasjon må distribueres hurtig legges det først ut på hjemmeside og Facebook. Det er derfor viktig at dere følger med og hjelper til med å spre informasjon til hverandre så godt det lar seg gjøreJ Normalt sett sender vi selvsagt ut informasjon god tid i forveien.

Velkommen til et nytt og spennende turnår hos oss i Bodø gym og turn!