Gym for Life Nordland 2022

Et lokalt arrangement for oppvisningstropper, åpent for alle fra 11 år. Det er ingen øvre aldersgrense.

Det konkurreres i følgende klasser

Gymnastikk & dans, Liten tropp: 20 eller færre gymnaster (musikk maks 3 min)

Gymnastikk & dans, Stor tropp: 21 eller flere gymnaster (musikk maks 4 min)

Det konkurreres ikke i kategorien «Gymnastikk med større apparater» for stor eller liten tropp. Dersom det skulle være noen innenfor denne kategorien slås de sammen med en av de andre klassene. Da ber vi også om at det ved påmelding gis beskjed om hvilke apparater troppen har behov for til sitt innslag. Små redskaper tar hver enkelt tropp med selv.

Samme gymnast kan ikke delta i både stor og liten tropp.

Reglementet finner dere under «Gym for Life Challenge» HER.

Utstyr og apparater

Frittståendefeltet/Teppeområdet er 14 x 20 meter (10 stk. ruller á 14x2m) for konkurransen innen Gym for Life.

Er det behov for store apparater ber vi om at det ved påmelding gis beskjed om hvilke apparater troppen har behov for til sitt innslag. Små redskaper tar hver enkelt tropp med selv.

Innsending av musikk 

Musikk lastes opp HER.

All musikk til konkurransen skal leveres senest fredag 22. April kl. 12.00.

 

Musikk leveres i filformatet mp3. Alle foreninger må ha med backup av sine troppers musikk.

Gi rett navn til musikkfilene: startnr_tropp_klasse_apparat.mp3

(Startnummer, troppnavn, klasse og apparat finner du i startrekkefølgen. Sørg for at du benytter den siste publiserte lista.)

Eksempel: 14_narvik_turnforening_gym for life_liten tropp.mp3 

Ved ikke innlevert musikk vil troppen startes med en musikk fra arrangør. Musikk levert uten startnummer, troppsnavn og apparat i filnavnet regnes som ikke levert musikk. Frittstående og «gym for life»-tropper vil ikke kunne starte uten musikk.

 

Dersom troppen ikke har levert vanskeskjema før fristen kan troppen få overdommertrekk for å ikke respektere konkurranseformatet, og vil i frittstående få 0 i vanskelighet, komposisjon og mulige koreografiske trekk.

 

Det er mange tropper og mye jobb i forbindelse med vanskeskjema og musikk, og vi ber derfor om at fristen overholdes. Vanskeskjema og musikk kan leveres inntil 2 timer før konkurranse, men leveres vanskeskjema etter fristen fredag 22. april skal det leveres på papir i rett antall (frittstående: 8 kopier / tumbling og trampett: 4 kopier av E-skjema og 2 kopier av CD-skjema). Musikk til frittstående og gym for life må være levert før trening for å kunne trene til musikk.