w

PÅMELDING 2018/2019

Ønsker du å starte med turn, eller er du allerede medlem og ønsker å sikre deg plass også for neste turnsesong? Fyll ut skjemaet for å melde på.

01.08.201714:18 Liss Marie Jakobsen

Påmeldingen er åpen for alle, men frem til 1. juni prioriterer vi å gi plasser til våre eksisterende medlemmer. Deretter vil vi etter tur fylle opp plassene med nye medlemmer.

Turnåret varer fra september - mai, og det er ingen ny påmelding etter nyttår. Vi tar inn barn fortløpende ila året så lenge det er ledige plasser.

Instruksjoner for påmelding

Fyll ut feltene i skjemaet og velg det/de partiene du ønsker å delta på. For de som ønsker å gå på flere ulike partier, må dette krysses av for. Dersom barnet ønsker en ekstra treningstime av samme aktivitet, er dette kun mulig for de som går på Turnskole 3. - 4. klasse eller på en av våre trampett/tumbling-partier.

Konkurransegruppene er forbeholdt de med erfaring innen turn fra tidligere, og det er en fordel å beherske elementene salto, overslag, rulle, hjul, araber og håndstående.

Det må sendes en påmelding pr. gymnast.

Bruk notatet nederst i skjemaet dersom dere har spesielle ønsker ang. treningstidspunkt eller dersom det er noen dere ønsker å komme på samme gruppe med (gjelder hovedsaklig foreldre/barn, gymlek og turnskole).

Treningstider 2018/2019

Treningstidene for sesongen 2018/2019 finner du HER.


Er du usikker på hvilket parti du skal velge, kan du lese mer om våre treningstilbud og priser.


Spørsmål ang. påmelding kan sendes til pamelding@bodogymogturn.no

Tusen takk til våre sponsorer!