Stevnet inkluderer

Stevneavgift (500,-)

Bankett lørdag (300,-)

Overnatting fredag-søndag inkl frokost og kvelds (200,- pr natt)

Lunsj lørdag (110,-)

Transport tur/retur Bodø - Mo i Rana (640,-)

Totalpris pr. barn: kr. 1950,-

 

Dersom noen ønsker å ordne transport og/eller overnatting selv er det helt i orden, men da må vi ha beskjed om dette.

Ved påmelding etter fristen 20. april, må dere selv ordne alternativ transport. Det vil også pålegges et tilleggsgebyr på kr. 100,- til arrangør.

 

Foreldrepåmelding

Det er helt i orden dersom foreldre har lyst å være med oss på turen. Dersom dere ønsker å reise, spise og bo sammen med oss trenger vi informasjon om det. For foreldrepåmelding, fyll ut under. Foreldre som reiser på egenhånd for å se på, og som ordner egen transport, overnatting og bespisning trenger ikke å fylle ut her.

Kan du være med som reiseleder?

I forbindelse med turen trenger vi hjelp fra noen foreldre som kan bidra som reiseledere. Dersom du melder deg på som forelder må du selv ta kostnaden for turen, men du har ikke noe ansvar. Som reiseleder dekker klubben turen, og du vil da få ansvaret for en gruppe med barn/ungdommer (ca. 8 stk.). Vi trenger hjelp til følgende:

- Opprop: gjøres gjevnlig slik at du har oversikt over den gruppen du har ansvar for.

- Reise: sitte sammen med din gruppe på reisen og betrygge dem.

-Påse at "dine" barn får i seg frokost/lunsj/middag, at de holder klasserommene ryddig, drikker nok, og er klare til alle aktivitetene vi skal gjennom ila helga.

Vi som trenere og reiseledere har hovedansvar for alt, men trenger bistand fra flere. Dersom du har anledning til, og kunne tenke deg, å være med - kryss av og fyll ut under. Kun de som ønsker å melde seg som reiseleder trenger å fylle ut de resterende feltene.

Dersom vi får mange frivillige, velger vi ut noen som blir med denne gang. Ønsker du å være med som forelder og betale turen selv dersom vi ikke har behov for ekstra bistand fra deg, kan dette presiseres i kommentarfeltet under