Voksenturn

Voksenturn er et lavterskeltilbud for turnforeldre, gamle gymnaster eller deg som har lyst å utforske og lære turn som voksen uavhengig av nivå. Tilbudet passer både damer og menn.

18 år +
Har du lyst å starte med turn, men tror det er for sent og at du burde startet da du var barn? Kanskje du har turnet litt som liten og har lyst å friske opp gamle kunster? Eller har du sittet som forelder på tribunen og tenkt at dette så jo gøy ut?

På voksenturn jobber vi med mye forskjellig; Styrketrening, basistrening, koordinasjon og grunnleggende turn på både matte, trampett, tumbling og trampoline. Tilbudet passer godt for deg som har lyst å drive med organisert idrett som voksen. Det vil alltid være 1-2 instruktører som organiserer treningen og veileder i alle øvelser.

Hvilket nivå er det på voksenturn?

Vi tilpasser opplegget for hver enkelt slik at det passer like godt for deg som aldri har prøvd turn før som for de som allerede behersker grunnleggende turnelementer som rulle, hjul, håndstående og saltoer. På treningene hos oss er det uhøytidlig, gøy og akkurat passe slitsomt ;)

 

Treningstider sesongen 2023/2024

Onsdager kl. 20.30 - 22.00 i Stordalshallen

 

Pris

Forsikringskontigent: 100,-

Partiavgift: 2600,-